Valasrannan Tanssileiri 24.7-2.8.2020

Alkaen 350,00 €

Varastossa
SKU
001560

Keskikesän upein tanssileiri Valasrannan Tanssilavan kuvankauniissa maisemissa.

Valasrannan Tanssileiriltä löytyy jokaiselle lavatansseista kiinnostuneelle jotakin. Laaja kattaus tanssikursseja ja hukeita iltamenoja!

Tutustu leiriohjelmaan ja opettajiin tarkemmin täällä.

Grouped product items
Tuotteen nimi Hinta Kpl
VTL20 | Sissipassi
350,00 €

OSTA VERKKOKAUPASTA JA SÄÄSTÄ!

Huomaathan että verkkokaupasta saat kurssi- ja leiripassit aina edullisimmin. Verkkokaupasta ostettuja leiripasseja emme postita kotiin. Saat passisi tapahtuman infosta toimitusvahvistusta / kuittia näyttämällä. Valasrannan Tanssileirillä infopisteet löytyvät sekä Yläneen yhtenäiskoululta että Valasrannan tanssilavalta. Tulethan ajoissa ennen haluamasi tunnin alkua infoon, jotta ehdit varmasti tanssitunnille alusta alkaen.

TANSSILEIRI

Valasrannan tanssileiri on kesän kohokohta. Vuoden tanssilavaksi valitulla Valasrannan tanssilavalla ja sen läheisyydessä tanssitaan 10 päivää ja yötä. Maisemat ovat kuin postikortista ja auringonlasku Valasrannan tanssilavalla on huikaisevan kaunis.

Suuren suosion saavuttaneet tanssiteltat ovat aivan tanssilavan vieressä, näin Valasrannalla tanssii jopa neljä eri tasoa. Yläneen yhtenäiskoululla (n. 5km Valasrannalta) tanssii vielä lisäksi kaksi tasoa ja koululta löytyy leirin lattiamajoitus. Ruokailu on järjestetty sekä tanssilavalla että yhtenäiskoululla.

OHJELMA

Valasrannan tanssileirin ohjelmassa on paljon tunteja niin vasta-alkajillekin kuin jo pidempään tanssineille. Nettisivuiltamme löydät tasojen tarkat kuvaukset ja osaava henkilökuntamme auttaa sinua tarvittaessa oikean tason valinnassa. Tutustu leiriohjelmaan ja opettajiin tarkemmin täällä.

OSALLISTUMINEN

Voit tulla tanssikursseille yksin tai parin kanssa, kun sinulle sopii! Päätä itse milloin tulet ja kuinka kauan kanssamme tanssit; yksi jakso, päivä tai vaikka koko tanssileiri!

MAJOITUS

Lattiamajoituksessa on mukava tunnelma ja lattialta löydät kaikenikäisiä leiriläisiä. Yläneen yhtenäiskoululla on luokkamajoitus (n. 10 hlöä/luokka), suihkut & pukuhuoneet, kotitalousluokka leiriläisten käytössä (varustus: jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeittimet). Omia luokkia naisille ja miehille, allergialuokka ja yhteisluokkia!

Ota mukaanPatja & petivaatteet, astiat ja reipas seikkailumieli. Muuta majoitusta löytyy esim. Huvituksesta, ValasCaravan -alueelta... Tsekkaa lisätiedot nettisivuiltamme

OSOITTEET

Valasranta
Valasrannantie 363, 21900 Yläne

Yhtenäiskoulu
Koulutie 14, 21900 Yläne

Huvitus
Valasrannantie 465, 21900 Yläne

Write Your Own Review
Mitä pidit tästä tuotteesta?Valasrannan Tanssileiri 24.7-2.8.2020

Arviosi


Close