Tanssikengät, -vaatteet ja -tarvikkeet tanssiin kuin tanssiin!

Tanssijan oma kauppa!

Usein kysyttyä

Mistä tiedän oikean kokoni?

Katso kokotaulukosta sinulle sopiva koko. Jos olet epävarma, ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Iloiset ja palvelevat myyjät auttavat sinua oikean koon valinnassa.

Kauanko tuotteiden toimitus kestää?

Jos tuotteet löytyvät varastostamme on tilauksen toimitus nopeaa. Tilauksesi lähtee varastolta 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksestasi ja on perillä lähetystä seuraavana päivänä.

Jos tuote on päässyt loppumaan varastosta, tilaamme sen valmistajalta. Ilmoitamme teille aina tilauskohtaisen arvion tuotteen toimitusajasta.  Toimitusaika vaihtelee parista viikosta pariin kuukauteen riippuen tuotteen saatavuudesta. Laitamme jälkitilauksesi matkaan heti kun tilaamasi tuotteet ovat saapuneet varastolle. Jos arvioitu toimitusaika ei sinua miellytä, voit myös peruuttaa tilauksesi.

Milloin saatte loppunutta tuotetta varastoon?

Jos tuote on päässyt loppumaan varastosta, tilaamme sen valmistajalta. Toimitusaika vaihtelee parista viikosta pariin kuukauteen riippuen tuotteen saatavuudesta. Huomioithan että poistomalleja emme tilaa enää uusia varastoon.

Paljonko toimitus maksaa?

Toimitamme tilatut tuotteet Turun varastoltamme nopeasti postipakettina tai kirjeenä. Tilauksen toimituskulut määräytyvät tilauksen koon ja painon mukaan. Postipaketin toimituskulut ovat joko 6,90 € (Matkahuolto) tai 8 € (Posti) ja kirjelähetyksen 4,00 €. Näet tilauskohtaiset toimituskulut kassalla maksu- ja toimitustavan valinnan yhteydessä. Tanssikurssipasseille ja lahjakorteille toimitus on ilmainen!

Mitä jos tilaamani tuote ei olekaan sopiva?

Käyttämättömillä tuotteillamme on 14 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Täytä tilauksesi yhteydessä saamasi palautuslomake ohjeiden mukaisesti ja lähetä se meille palautuksesi mukana. Mikäli asut Suomessa, on palautus sinulle ilmainen. Mittatilaus-, erikoistilaustuotteilla ja sukkahousuilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Miten palautan/vaihdan tilaamani tuotteet?

Täytä tilauksesi yhteydessä saamasi palautuslomake ohjeiden mukaisesti ja lähetä se meille palautuksesi mukana. Mikäli asut Suomessa, on palautus sinulle ilmainen.

Mistä saan lisätietoa tanssikursseista?

Löydät kaikki tiedot tulevista tanssikursseista ja -tapahtumista www.tanssikurssit.fi-sivustolta. Tanssikurssien sivuilta löydät tanssikurssien päiväkohtaiset aikataulut, opettajat, majoitusvaihtoehdot, oheispalvelut ja paljon muuta hyödyllistä tietoa. Tanssikursseihin liittyvissä asioissa voit myös laittaa kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen info@tanssikurssit.fi.

En löytänyt vastausta kysymykseeni, kuinka saisin asiakaspalveluun yhteyttä?

Voit ottaa yhteyttä lomakkeella tai soittaa tai laittaa meille sähköpostia. Iloiset ja palvelevat myyjät auttavat sinua pulmassasi. Pyrimme vastaamaan kaikkiin kyselyihin yhden arkipäivän kuluessa!