Usein kysyttyä

MISTÄ TIEDÄN OIKEAN KOKONI?

Katso kokotaulukosta sinulle sopiva koko. Jos olet epävarma, ota meihin puhelimitse 050 538 9097 tai sähköpostilla [email protected]. Iloiset ja palvelevat myyjät auttavat sinua oikean koon valinnassa.

KAUANKO TUOTTEIDEN TOIMITUS KESTÄÄ?

Tilauksesi lähtee varastolta 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksestasi ja on useimmiten perillä lähetystä seuraavana päivänä. 

Juhlapyhien ja tanssileirien aikana toimitusaika saattaa olla hieman normaalia pidempi.

HALUAMAANI KOKOA EI OLE SAATAVISSA, MITÄ TEEN?

Verkkokauppa näyttää aina reaaliaikaisen varastotilanteemme. Jos kokoasi ei ole näkyvillä, on se tilapäisesti loppu varastosta. Voit laittaa asiakaspalveluumme [email protected] viestiä, jos haluat varata tuotteen ennakkoon. Tällöin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on jälleen saatavilla. 

Huomaathan, että jotkut tuotteet, esimerkiksi Ranskasta maahantuomamme vaatteet ovat usein kertaluonteisia eriä, joita ei myöhemmin välttämättä ole saatavilla lisää. 

PALJONKO TOIMITUS MAKSAA?

Toimitamme tilatut tuotteet Turun varastoltamme nopeasti Matkahuollon pakettina. Matkahuollon noutopisteeseen toimitettuna toimituskulut ovat 7,90€ ja kotijakelu-palvelulla toimitettuna 12,90€.

Lahjakortit voidaan lähettää em. Matkahuollon toimitustavoilla, sähköpostitse tai sen voi noutaa suoraan Turun myymälästä.

Tanssileirituotteita emme postita, vaan voit noutaa ostamasi passin kyseisen leirin infosta näyttämällä tilausvahvistusta / kuittia.

MITÄ JOS TILAAMANI TUOTE EI OLEKAAN SOPIVA?

Käyttämättömillä tuotteillamme on 14 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus Matkahuollon kautta. 

MITEN PALAUTAN/VAIHDAN TILAAMANI TUOTTEET?

Täytä tilauksesi yhteydessä saamasi palautuslomake ohjeiden mukaisesti ja lähetä se meille palautuksesi mukana. Jos asut Suomessa, on palautus sinulle ilmainen Matkahuollon kautta. Voit myös toimittaa palautuksen suoraan Turun myymälään. Jos haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen, lähetämme sinulle uuden kun olemme käsitelleet palatuksesi. 

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja virheettömässä kunnossa. Myös myyntipaketin tulee olla alkuperäisessä kunnossa. Mittatilaus-, erikoistilaustuotteilla ja sukkahousuilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Katso lisätietoja kohdasta Vaihto ja palautus.

MISTÄ SAAN LISÄTIETOA TANSSIKURSSEISTA?

Löydät kaikki tiedot tulevista tanssikursseista ja -tapahtumista tanssikurssit.fi-sivustolta. Tanssikursseihin liittyvissä asioissa voit myös laittaa kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

EN LÖYTÄNYT VASTAUSTA KYSYMYKSEENI, KUINKA SAISIN ASIAKASPALVELUUN YHTEYTTÄ?

Voit ottaa yhteyttä soittamalla 050 538 9097 tai sähköpostilla [email protected]. Iloiset ja palvelevat myyjät auttavat sinua pulmassasi. Pyrimme vastaamaan kaikkiin kyselyihin yhden arkipäivän kuluessa!

 

Close