Tanssikengät, -vaatteet ja -tarvikkeet tanssiin kuin tanssiin!

Tanssijan oma kauppa!

Toimitustiedot

Toimitamme tilatut tuotteet Turun varastoltamme nopeasti kirjeenä tai pakettina.

Tilauksen toimituskulut määräytyvät tilauksen koon ja painon mukaan. Näet tilauksesi toimituskulut maksu- ja toimitustavan valinnan yhteydessä.

Jos tilattu tuote mahtuu postiluukusta, toimitamme sen kirjepostilla. Mikäli tilaus on liian suuri/painava toimitettavaksi postiluukusta, toimitetaan se pakettilähetyksenä joko lähimpään Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen. Voit seurata pakettitilauksesi kulkua seurantatunnuksella, jonka saat sähköpostiisi lähetysvahvistuksen yhteydessä. Voit seurata lähetyksen kulkua osoitteessa posti.fi tai matkahuolto.fi, riippuen kumman toimittajan olet valinnut ostohetkellä. Kirjelähetyksille emme saa Postista lähetystunnusta, joten pienet kirjelähetykset eivät näin ollen ole seurattavissa.

Toimituskulut

  • Kirje (enimmäispaksuus 3cm) 4,00 €
  • Paketti Matkahuolto (paketit, jotka eivät mahdu postiluukusta) 6,90 €
  • Paketti Posti (paketit, jotka eivät mahdu postiluukusta ja paino yli 250g) 8,00 €
  • Tanssikurssipasseille ja lahjakorteille toimitus on ilmainen

Toimitusaika

Varastossa olevien tuotteiden toimitus on nopeaa. Tilauksesi lähtee varastolta 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksestasi.

Jos tuote on päässyt loppumaan varastosta, tilaamme sen valmistajalta. Ilmoitamme teille aina tilauskohtaisen arvion tuotteen toimitusajasta. Toimitusaika vaihtelee parista viikosta pariin kuukauteen riippuen tuotteen saatavuudesta. Laitamme jälkitilauksesi matkaan heti kun tilaamasi tuotteet ovat saapuneet varastolle. Jos arvioitu toimitusaika ei sinua miellytä, voit myös peruuttaa tilauksesi.

Jos tilauksesi sisältää jonkin mittatilaus- tai erikoistilaustuotteen, laitamme sen matkaan heti kun tilaustuotteet ovat saapuneet varastolle. Toimitusaika vaihtelee parista viikosta pariin kuukauteen.

Voit seurata pakettitilauksesi kulkua seurantatunnuksella, jonka saat sähköpostiisi lähetysvahvistuksen yhteydessä. Mikäli tilauksesi mahtuu postilaatikkoon, lähetämme sen sinulle suoraan kotiin kirjeenä, ilman seurantakoodia.