Tanssikengät, -vaatteet ja -tarvikkeet tanssiin kuin tanssiin!

Tanssijan oma kauppa!

Toimitusehdot

Tanssipuodin / Tanssikurssit.fi / Suomen Media & Action Oy:n verkkokaupan asiakas sitoutuu noudattamaan seuraavia ehtoja:

1. Yleistä tietoa

Voit ostaa tanssikenkiä, leiripasseja ja muita tuotteita verkkokaupastamme milloin haluat ja saat ne kotiin toimitettuna.

Tanssipuodin tuotteet (tanssikengät, -vaatteet ja -tarvikkeet) lähetetään 1-3 työpäivän kuluessa, mikäli tuotetta on varastossa. Jos tuote on tilapäisesti loppunut varastosta, ilmoitamme asiasta sähköpostilla.

Leiripassit saat kirjepostilla kotiin, kun olet tehnyt ja maksanut tilauksen 10 päivää ennen kyseisen leirin alkua. Jos teet tai maksat tilauksen alle 10 päivää ennen tapahtuman alkua, tuotteet luovutetaan sinulle tapahtuman infossa maksukuittia vastaan.

Verkkokauppamme kautta on hankittavissa tanssileirien leiri- ja päiväpasseja sekä isompien leirien yhteydessä lattiamajoituspaikkoja. Lyhyemmät kurssijaksot ostetaan kurssipaikalta.

Leirin tuotteet tulevat myyntiin viimeistään noin kuukausi ennen tapahtumaa. Verkkokaupan etusivulta löydät kulloinkin myynnissä olevat leirit ja leiripassivaihtoehdot.

Emme lähetä erillistä tiedotetta kurssia koskien, vaan kunkin leirin tiedot päivitetään www.tanssikurssit.fi -sivuille. Tallenna kurssia koskeva info itsellesi.

2. Tanssikenkien, -vaatteiden ja tarvikkeiden vaihto-/peruutusehdot

2.1. Tanssikengillä, -vaatteilla ja -tarvikkeilla on ilmainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto/palautus on oikeutettu vain, jos tuote on ehjä eikä siinä ole minkäänlaisia käytönjälkiä.

2.2. Tuote on palautettava alkuperäisessä pakkauksessaan ja myös pakkauksen on oltava alkuperäisessä kunnossa. Mikäli palautettu pakkaus on vioittunut, voimme periä 10€:n korvauksen asiakkaalta pakkauksen uusimisesta.

2.3. Mittatilaus- ja erikoistilaustuotteilla, jotka eivät kuulu normaaliin valikoimaamme, ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Palautusoikeuden piiriin eivät kuulu myöskään sukkahousut, cd-levyt, kirjat ja kalenterit.

Katso tarkemmat ehdot täältä

3. Tanssikurssien peruutusehdot

3.1. Tanssikurssien ilmoittautuminen ja kurssimaksun maksaminen ovat sitovia. Ilmoittautumisen voi peruuttaa, mutta maksuja emme palauta (Kuluttajansuojalaki peruuttamisoikeudesta 6. luku 16§). Maksun palauttaminen on mahdollista ainoastaan kohdassa 3 mainituissa tapauksissa.

3.2. Mikäli asiakas haluaa vaihtaa kurssia, ilmoittautumisen voi vaihtaa toiselle samanhintaiselle tai saman kestoiselle kurssille, tai siirtää toiselle henkilölle. Muutos tulee tehdä ennen tapahtuman alkua. Ota yhteyttä info@tanssikurssit.fi.

3.3. Tanssikurssit.fi / Suomen Media & Action Oy:lla on oikeus peruuttaa tapahtuma pakottavasta syystä esimerkiksi opettajan sairastuessa. Tässä tapauksessa ennakkomaksut palautetaan täysimääräisesti.

3.4. Kurssimaksun palauttaminen

Kurssimaksu voidaan palauttaa sairastapauksessa, lääkärintodistuksessa merkityltä ajanjaksolta. Tanssikurssit.fi / Suomen Media & Action Oy:lla on oikeus pidättää palautettavasta maksusta 10€ toimisto- ja käsittelykuluja. Ota yhteyttä tiedotus@tanssikurssit.fi.

Lääkärintodistus, tuotteet ja yhteystiedot tulee toimittaa Suomen Media & Action Oy:n toimistoon: Kärsämäentie 47, 20360 Turku.

Mikäli kurssi joudutaan perumaan Suomen Media & Action Oy:n toimesta, palautamme saadun kurssimaksun kokonaisuudessaan maksajan tilille. Asiasta tiedotetaan ilmoittautuneelle henkilökohtaisesti.

4. Korvausvelvollisuus

4.1. Tanssikurssit.fi / Suomen Media & Action Oy ei ole vakuuttanut asiakkaitaan. Suosittelemme kaikille vapaa-ajan vakuutusta.

4.2. Tanssikurssit.fi / Suomen Media & Action Oy ei vastaa asiakkaan turhasta tapahtumaan tulosta, mikäli paikkaansa pitäviä yhteystietoja ei ole annettu Suomen Media & Action Oy:n tietoon tilausta tehtäessä ja tapahtuma perutaan.

4.3. Tanssikurssit.fi / Suomen Media & Action Oy ei vastaa mahdollisen peruutuksen aiheuttamista seuraamuksista.

4.4. Tanssikurssit.fi / Suomen Media & Action Oy ei vastaa tapahtumapaikalle jätetyistä tai kadonneista tavaroista. Löytötavaroita säilytetään Suomen Media & Action Oy:n toimitiloissa Turussa 1kk, jonka jälkeen ne toimitetaan kierrätykseen.

4.5. Tanssikurssit.fi / Tanssipuoti ei vastaa sellaisista toimitusten myöhästymisistä, jotka johtuvat ulkoisista syistä, kuten esimerkiksi postin jakeluongelmista tai valmistajan viivästyneestä toimituksesta.

5. Kuvien ja materiaalien käyttö ja kopiointi

Tanssikurssit.fi / Suomen Media & Action Oy:lla on oikeus käyttää tapahtumissa otettuja kuvia ja videoita markkinointitarkoituksiin. Tanssikurssit.fi / Suomen Media & Action Oy:n kotisivujen ja verkkokaupan tekstien ja kuvien kopiointi on kiellettyä. Uudelleenlevitykseen tulee olla lupa.

6. Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Suomen Media & Action Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Checkout Finland Oy.

Checkout Finland Oy toimii Visa, Visa Electron tai
MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa
syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n välille. Myyjän vastuulla
ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Checkout Finland Oy on
myös maksun saaja.

Checkout Finland Oy
y-tunnus: 2196606-6
Varastokatu 3 A, 4 krs. 33100 Tampere
asiakaspalvelu@checkout.fi
0800 552 010 (0,00€/min)
09 - 4282 7110 (pvm/mpm)
Arkisin klo 09 - 16

7. Verkkopankit

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu. Nämä toimintaperiaatteet, säännöt ja tilausehdot ovat voimassa toistaiseksi. Suomen Media & Action Oy pidättää oikeudet tietojen muokkaamiseen.

Turussa 12.4.2016

Suomen Media & Action Oy