Tanssijan oma kauppa | Nopeat toimitusajat

Aina ilmainen vaihto ja palautus

Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §
EU:n yleinen tietosuoja-asetus 2016/679

1. Rekisterinpitäjä

Suomen Tanssipuoti / Suomen Media & Action Oy (jäljempänä ”me”, ”yritys” tai ”rekisterinpitäjä”)
Y-tunnus: 2361140-2
Kärsämäentie 47, 20360 Turku

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Tuija Luukkonen
045 151 4830
tuija@tanssikurssit.fi

3. Rekisterin nimi

Asiakasrekisteri

4. Mihin tietoja käytetään?

Tallentamiamme henkilötietoja käytetään:

  • asiakassuhteiden ylläpitämiseen
  • tilausten käsittelyyn, toimitukseen ja kirjanpidolliseen arkistointiin
  • toimintamme ja palveluidemme kehittämiseen 
  • tilastollisiin tarkoituksiin
  • tuotteidemme ja palveluidemme mainonnan kohdistamiseen
  • asiakaspalvelun parantamiseen

Ulkomaille suuntautuvissa tanssimatkoissa keräämme turvallisen matkan varmistamiseksi vastuullisen matkanjärjestäjän puolesta vaaditut tiedot rekisteröidyiltä perustuen elintärkeiden etujen suojaamiseen.

Henkilötietojen käsittely asiakasrekisterissämme voi perustua asiakassuhteeseen, sopimukseen, sivuston käyttöön, suostumukseen tai lainsäädännön velvoitteisiin.

5. Mitä tietoja keräämme ja mistä?

Henkilötiedot ovat peräisin suoraan rekisteröidyltä itseltään.

Rekisterissä käsitellään rekisterin käyttötarkoituksen ja rekisteröidyn oikean identifioinnin mukaisia tarpeellisia perustietoja. Näitä tietoja ovat:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Mahdollinen yrityksen nimi ja y-tunnus
  • Posti-/laskutusosoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Tiedot henkilön ostotapahtumista

Tilattaessa verkkokaupasta laskulla, sivustomme pyytää luotettavan yksilöinnin ja luottotarkistuksen vuoksi henkilötunnusta. Henkilötunnus ei tallennu järjestelmäämme, vaan se siirtyy suoraan laskutuspalvelun tarjoavalle Collector Bank Oy:lle.

Ulkomaille suuntautuvissa tanssimatkoissa, joissa yrityksemme on järjestävänä osapuolena, kerätään edellä mainittujen perustietojen lisäksi väliaikaisesti tietoja, jotka ovat välttämättömiä matkan turvallisen järjestämisen kannalta. Näitä tietoja ovat mm. syntymäaika, passin numero sekä mahdolliset sairaudet ja allergiat. Tiedot kerätään rekisteröidyn oman edun varmistamiseksi.

6. Tietojen luovutus ja siirto

Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, ellei se ole välttämätöntä yrityksemme palvelun toteuttamisen kannalta (tilanteet jäljempänä). Tällöin tietoja luovutetaan vain lain sallimissa ja velvoittamissa rajoissa tai viranomaisten vaatimusten edellyttämällä tavalla.

Henkilötietoja voidaan välittää palveluntarjoajille rekisterin välttämättömän ylläpidon ja sen käyttötarkoituksien toteuttamiseksi. Henkilötietoihin ei anneta pääsyä enempää kuin on välttämätöntä palveluiden toteuttamiseksi. Mikäli tietoja siirretään palveluntarjoajalle, olemme varmistaneet yksityisyyden suojan toteutumisen lain vaatimalla tavalla.

Tietoja voidaan välittää mm. kuljetusliikkeelle, maksunvälittäjälle ja luotonmyöntäjälle sekä uutiskirjejärjestelmän toimittajalle. Tanssimatkojen yhteydessä luovutamme matkalle osallistuvien tiedot vastuulliselle matkanjärjestäjälle.

Mikäli jokin rekisterin ylläpidon kannalta välttämätön palveluntarjoaja sijaitsee EU-/ETA-alueen ulkopuolella, henkilötietojen siirto toteutetaan aina voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.

7. Tietojen säilytysaika

Säilytämme henkilötietoja niin kauan, kun on tarpeen tietojen käyttötarkoituksen kannalta, jonka jälkeen tiedot tuhotaan. Rekisterinpitäjän oikeutetun edun perusteella ja lainsäädännön vaatimin perustein (esim. kirjanpitolaki), joitakin tietoja on tarpeen säilyttää kauemmin.

8. Rekisterin suojaus

Tietokannat, joihin rekisterin tietoja tallennetaan, ovat teknisesti ja fyysisesti suojattu niin, että tietoihin on pääsy vain sellaisilla henkilöillä, joille se on tarpeen työtehtävien hoitamiseksi. Tietokannat on suojattu käyttäjien henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksilla ja/tai salasanoilla. Myös käytetyt työasemat ja tallennusmediat, jotka sisältävät henkilötietoja, ovat salattuja.
Rekisterin tiedot on suojattu ulkopuoliselta käytöltä ja tietojen käyttöä valvotaan lain vaatimalla tavalla. Varmistamme tietojen salaamisen myös silloin, jos rekisterin tietoja on tarpeen lähettää yrityksen ulkopuolelle.

9. Rekisteröidyn oikeudet

Tietosuojalainsäädännön mukaisesti sinulla on oikeus muun muassa:

  • tarkistaa, mitä tietoja sinusta on tallennettu rekisteriin
  • pyytää itseäsi koskevan henkilötiedon korjaamista tai täydentämistä
  • pyytää henkilötietojen poistamista rekisteristä
  • pyytää henkilötietojen käsittelyn rajoittamista
  • peruuttaa suostumus ja vastustaa henkilötietojen käsittelyä siltä osin, kun niiden käsittely perustuu suostumukseen

Mikäli henkilötietojen käsittely perustuu suostumukseen (esim. sähköpostin uutiskirje), sinulla on milloin tahansa oikeus perua tilaus. Mahdollisuuden uutiskirjeen perumiseen löydät jokaisen uutiskirjeen alalaidasta. Voit myös perua uutiskirjetilauksen lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluumme.

Tarkastus- ja poistopyynnöt tulee lähettää kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen info@tanssipuoti.fi. Pyyntöä ei voi tehdä puhelimitse. Tarkastuspyyntö on tehtävä henkilökohtaisesti ja annamme tiedot vain rekisteröidylle itselleen. Tarvittaessa voimme pyytää sinua tarkentamaan pyyntöä ja varmentamaan henkilöllisyytensä ennen pyynnön käsittelemistä.

Rekisterinpitäjällä on oikeus kieltäytyä poistopyynnön toteuttamisesta joiltakin osin laissa säädetyllä perusteella. Jos tietojen säilytys on välttämätöntä esim. sopimuksen tai lakisääteisen velvollisuuden vuoksi, tiedot voidaan säilyttää niin kauan kuin on tarpeen.

10. Henkilötietojen kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on milloin tahansa oikeus kieltää käsittelemästä itseään koskevia tietoja markkinointia varten. Kielto voidaan osoittaa erikseen niin sähköpostimarkkinointiin kuin suoramainontaan postitse tai puhelimitse.
Mikäli haluat kieltää markkinoinnin jossakin edellä mainituista tai kaikissa, pyydämme ottamaan yhteyttä kirjallisesti asiakaspalveluumme info@tanssipuoti.fi.

11. Evästekäytäntö

Tätä sivustoa käyttämällä hyväksyt, että voimme asettaa evästeitä päätelaitteellesi. Käytämme sivustolla sekä toiminnallisia-, että liikennettä seuraavia evästeitä. Toiminnallisia evästeitä käytetään mm. kirjautumiseen ja ostoskorin toimintoihin. Näihin toimintoihin evästeiden hyväksyminen on pakollista, verkkokaupan asettamat evästeet säilyvät selaimessa 60min. Analytiikkaan käyttämämme yhteistyökumppanit ja tekniikat kuten evästeet, auttavat meitä ymmärtämään paremmin asiakkaidemme ostokäyttäytymistä ja sivuston liikennettä. Analytiikan perusteella pystymme mm. korjaamaan mahdolliset virhetilanteet nopeasti.

Hyödynnämme Google Analyticsia sivustomme analytiikassa. Googlelle lähetettävä tieto on anonymisoitu. Lisää Googlen tietojenkäsittelystä täältä.

Evästeet ovat pieniä datatiedostoja, jotka selaimesi tallentaa tietokoneellesi ottaessasi yhteyden verkkosivustoon, joka käyttää evästeitä. Antaessasi luvan evästeen tallentamiseen, se kerää verkkokaupan käyttöön liittyvää toimintaa. Evästeet mahdollistavat verkkokaupan vastata yksilöllisesti juuri sinulle. Verkkokauppa räätälöi toimintaansa sinun tarpeidesi ja tykkäämisiesi mukaan keräämällä ja tallentamalla tietoa mieltymyksistäsi. Voit milloin tahansa poistaa evästeitä tietokoneestasi. Yleensä tämä tapahtuu selaimen asetusten kautta.

Liikennettä seuraavia evästeitä käytetään seuraamaan sivuja joilla vierailet. Tämä auttaa meitä analysoimaan eri sivujen käyttöä ja räätälöimään niitä asiakkaan tarpeisiin. Tätä tietoa käytetään vain tilastolliseen tarkoitukseen ja tieto poistuu järjestelmästä.

Kaiken kaikkiaan evästeet tarjoavat sinulle paremman verkkokaupassa asiointikokemuksen salliessasi meidän seurata mistä sivuista pidät ja mistä et. Evästeet eivät millään tavoin salli tunkeutua tietokoneeseesi tai sellaiseen tietoon jota et meille itse jaa. Voit itse valita hyväksytkö evästeet vai et. Useimmat selaimet automaattisesti hyväksyvät evästeet, mutta voit itse muuttaa selaimen asetuksia niin että evästeitä ei hyväksytä. Jos estät evästeiden tallennuksen tai poistat ne käytöstä, jotkin verkkosivujemme toiminnoistaeivät välttämättä toimi oikein.

12. Tietosuojaselosteen muuttaminen

Rekisterinpitäjä pidättää oikeuden päivittää ja muuttaa tietosuojaselostetta.
Tämä tietosuojaseloste on viimeksi päivitetty 24.5.2018.