Tietoa Tanssipuodista

Tervetuloa Tanssipuotiin!

Tanssipuoti on suomalainen, vuonna 2003 perustettu tanssiin erikoistunut kauppa. Haluamme tehdä ostosten teon sinulle helpoksi! Valikoimamme on laaja, joten löydät varmasti itsellesi sopivat ja mieleiset tuotteet tanssiin! Toimitamme nopeasti ja varmasti kaikkialle Suomeen. Verkkokaupasta löydät kulloinkin varastossa olevat tuotteemme, jos toivomasi koko on päässyt loppumaan, laita meille sähköpostia ja tilaamme tuotteet sinulle suoraan valmistajilta.

Tanssijoilta tanssijoille!

Koko henkilökuntamme tanssii, joten voit olla varma, että saat meiltä asiantuntevaa ja osaavaa palvelua. Iloinen ja ystävällinen asiakaspalvelu on kunnia-asiamme! Tanssipuodin myymälä sijaitsee Turussa. Tapaat meitä myös erilaisissa tanssitapahtumissa ympäri Suomen. 

Tanssipuoti ja tapahtumat!

Tanssikenkä, -vaate ja -tarvikemyynnin lisäksi järjestämme lavatanssitapahtumia. Tunnetuimmat tapahtumistamme lienevät Valasrannan Tanssileiri, Pääsiäisleiri, Seinäjoen Tangomarkkinat tanssileiri, TanssiStartti, Baile Retro ja SunSwing! Lisäksi Turun toimipisteessämme pääset tanssimaan viikkotuntien vauhdissa ympäri vuoden. Kaikki tapahtumat löytyvät osoitteesta tanssikurssit.fi

Tanssipuodin verkkokaupasta saat tanssileirien leiripassit ja kymppikortit etuhintaan!

Katso myös Tanssipuodin yhteystiedot.

 

Close