TanssiStartti 3.-6.1.2020 Harjavalta

Varastossa
SKU
001510

Aloita uusi vuosi tanssien!

TanssiStartissa löytyy tanssikursseja vasta-alkajista pidempään tanssineille. Tsekkaa ohjelma, valitse omat kurssisi ja tule mukaan.

Tutustu TanssiStartin leiriohjelmaan ja lisätietoihin täällä.

 

Grouped product items
Tuotteen nimi Hinta Kpl
TS20 | Sissipassi
Erikoishinta 185,00 € Normaali hinta 190,00 €
TS20 | PE 3.1.
Erikoishinta 28,00 € Normaali hinta 30,00 €
TS20 | LA 4.1.
Erikoishinta 55,00 € Normaali hinta 60,00 €
TS20 | SU 5.1.
Erikoishinta 55,00 € Normaali hinta 60,00 €
TS20 | MA 6.1.
Erikoishinta 55,00 € Normaali hinta 60,00 €

OSTA VERKKOKAUPASTA JA SÄÄSTÄ!

Huomaathan että verkkokaupasta saat kurssi- ja leiripassit aina edullisimmin. Verkkokaupasta ostettuja leiripasseja emme postita kotiin. Saat passisi tapahtuman infosta toimitusvahvistusta / kuittia näyttämällä. TanssiStartissa sinua palvelee joka tason yhteydessä oma info. 

TANSSILEIRI

TanssiStartilla on pitkät perinteet. Jo tuhannet ihmiset ovat aloittaneet uuden vuoden tanssien, liity mukaan tähän joukkoon. Tanssileirille voit osallistua oman aikataulusi mukaisesti, pari tanssijaksoa, koko leiri tai jotain siltä väliltä.

OHJELMA

Ohjelmassa lavatanssien perusteita niille, jotka eivät ole tanssineet aiemmin ja ja haluavat oppia uuden hauskan harrastuksen. Keskitason tanssikursseilla pääset syventämään aiemmin opittuja taitoja. Haastavilla tasoilla pääset hiomaan tanssitekniikkasi huippuopettajien johdolla viimeiseen tikkiin. Tästä pääset lukemaan lisää tasoista ja kurssiohjelmasta.

OSALLISTUMINEN

Voit tulla tanssikursseille yksin tai parin kanssa, kun sinulle sopii! Päätä itse milloin tulet ja kuinka kauan kanssamme tanssit; yksi jakso tai vaikka koko viikonloppu! Voit osallistua pelkästään tanssikursseille.

MAJOITUS

Lattiamajoituksessa on mukava tunnelma ja lattialta löydät kaikenikäisiä leiriläisiä. TanssiStartin lattiamajoitus järjestetään Harjavallan Yläkoululla (Myllykatu 3C). Majoituksen hinta on 15€ /yö / hlö.

Hotelli Hiittenharju tarjoaa leiriläisille majoitusta edullisempaan hintaan. Hiittenharjun huonehinnat näet nettisivuiltamme, muista mainita varatessasi TanssiStartti 2020 

OSOITTEET

Alakoulu, Myllykatu 3A
Yläkoulu, Myllykatu 3C
V2, Liikuntatie 4
Vinnarin koulu, Annalankatu 8
Hotelli Hiittenharju, Hiittenharjuntie 1

Write Your Own Review
Mitä pidit tästä tuotteesta?TanssiStartti 3.-6.1.2020 Harjavalta

Arviosi


Close