Tanssipuoti tiedottaa

Hei kaikki tanssikaverit kautta Suomen!

Koronaviruksen pysäyttäminen vaatii nyt tekoja meiltä kaikilta – yhdessä selviämme näistä haasteellisista ajoista. Me Tanssipuodissa tahdomme olla vastuullisia ja osallistua kykymme mukaan tartuntojen rajaamiseen. Tanssipuodin kaikki tapahtumat on peruttu ja molemmat myymälät on suljettu toistaiseksi.

Toivomme, että te, ystävämme, osallistutte talkoisiin noudattamalla hallituksen ohjeita ja ostatte toistaiseksi tanssikengät ja -vaatteet verkkokaupastamme tanssipuoti.fi.

Verkkokauppatilaukset kulkevat normaalissa aikataulussa ja olemme ottaneet käytöön uuden toimitustavan, Matkahuollon kotijako-paketin! Kätevää, saat paketin suoraan kotiovellesi! Tsekkaa lisää! Tilaamalla verkkokaupasta autat meitä selviämään haasteellisista ajoista! Kiitos jo etukäteen!

Viikkotunnit sekä Kivitippu tanssii, Pääsiäisleiri ja toukokuun Tanssin Virtaa -leirit on peruttu.

  • Jos olet ostanut leiripassin johonkin näistä tapahtumista etukäteen, olemme sinuun yhteydessä sähköpostilla 28.3.2020 mennessä. Jos viestimme ei ole tavoittanut sinua siihen mennessä, laita meille sähköpostia osoitteeseen info@tanssipuoti.fi
  • Kaikkien tämän kevään aikana vanhenevien 10-korttien voimassaoloa jatketaan automaattisesti 31.12.2020 asti.
  • Jos sinulla on keväällä vanheneva lahjakortti Tanssipuodin tanssitapahtumiin, ota yhteyttä info@tanssipuoti.fi

Tällä hetkellä koko tiimi on siirtynyt etätyöhön. Jos sinulla on meille asiaa, huomaathan, että puheluihin vastaamisessa on viiveitä. Parhaiten tavoitat meidät tällä hetkellä sähköpostilla info@tanssipuoti.fi

Kiitos kärsivällisyydestäsi jo etukäteen!

Meillä on suuri halu ja vakaa aikomus jatkaa työtä suomalaisen lavatanssikulttuurin eteen ja järjestää teille upeita tanssillisia elämyksiä, tapahtumia ja leirejä heti kun se on mahdollista.

Tulevaa kesää ja sen upeita tanssitapahtumia suunnitellaan kovaa vauhtia ja emme malta odottaa, että pääsemme taas tanssimaan yhdessä!

Pidetään huolta itsestämme sekä toisistamme. Parketeilla tavataan, toivottavasti mahdollisimman pian!

Terveisin,
Niina ja koko Tanssipuodin tiimi

Close