Tanssipuodin Klubi (sis. Jäsenmaksu 2024 & Liittymismaksu)

35,00 €
Varastossa
SKU
TP8714

Osta Tanssipuodin Klubijäsenyys vuodelle 2024!

Klubilaisena saat tanssillisia huippuetuja, kuten -10% Tanssipuodin normaalihintaisista tuotteista sekä tanssileireistä! Lisäksi saat henkilökohtaisen verkkokauppakoodin jota voit hyödyntää Tanssipuodin verkkokaupassa! 

Hinta 35€ sisältää 10€ liittymismaksun sekä 25€ jäsenmaksun.

Osta Tanssipuodin Klubijäsenyys vuodelle 2024! Klubilaisena saat tanssillisia etuja:

-10% tanssikengät, -vaatteet ja -tarvikkeet

  • Kaikista normaalihintaisista tanssikengistä, -vaatteista ja -tarvikkeista! Klubialennus on voimassa myymälässä, tapahtumissa sekä verkkokaupassa tanssipuoti.fi
  • Alennus ei koske lahjakortteja tai jo alennettuja tai poistuvia tuotteita.

-10% tanssitapahtumat

  • Kaikki normaalihintaiset tanssikurssit.fi tanssileirit, -kurssit ja –tapahtumat (mm. SissiPassit, yksittäiset tunnit ja 10-kortit). Alennus on voimassa sekä tapahtumissa että verkkokaupassa.
  • Alennus ei koske lahjakortteja, ulkomaanmatkoja eikä erikseen ilmoitettavia erikoistapahtumia.

Lisäksi vaihtuvia ekstraetuja!

Voit noutaa Klubikortin Turun myymälästä tai tapahtumasta. Halutessasi lähetämme kortin kirjepostilla suoraan kotiin! Klubietujen etukoodit lähetetään Klubilaisille sähköpostilla, tarkkaile siis postiasi!

Klubiedut saat hyödynnettyä näyttämällä voimassaolevaa klubikorttia kassalla tai käyttämällä verkkokaupassa etukoodia.

Klubin jäsenyyden voimassaolo

Klubin jäsenyys on voimassa kalenterivuoden kerrallaan. Edellisen vuoden jäsenyys on voimassa seuraavan vuoden tammikuun loppuun asti (esim. vuoden 2024 jäsenyys voimassa 01/2025 asti).

Lähetämme seuraavan vuoden jäsenmaksusta automaattisesti laskun kuluvan vuoden loppupuolella. Maksettuasi laskun jäsenyytesi jatkuu kalenterivuodella. Uuden tarran voit noutaa Tanssipuodin Turun myymälästä tai tapahtumasta.

 

Close