Tanssipuodin Klubi (sis. Jäsenmaksu & Liittymismaksu)

Erikoishinta 10,00 € Normaali hinta 35,00 €
Varastossa
SKU
TP8714

Liity Tanssipuodin Klubiin! Klubilaisena saat tanssillisia huippuetuja, kuten -10% Tanssipuodin normaalihintaisista tuotteista sekä tanssileireistä! Lisäksi saat henkilökohtaisen verkkokauppakoodin jota voit hyödyntää Tanssipuodin verkkokaupassa! 

Hinta 35€ sisältää 10€ liittymismaksun sekä 25€ jäsenmaksun.

Nyt loppuvuoden 2022 Klubi-jäsenyys vain liittymismaksun (10€) hinnalla!

-10% tanssikengät, -vaatteet ja -tarvikkeet

  • Kaikista normaalihintaisista tanssikengistä, -vaatteista ja -tarvikkeista! Klubialennus on voimassa myymälässä, tapahtumissa sekä verkkokaupassa tanssipuoti.fi
  • Alennus ei koske lahjakortteja tai jo alennettuja tai poistuvia tuotteita.

-10% tanssitapahtumat

  • Kaikki tanssikurssit.fi tanssileirit, -kurssit ja –tapahtumat (mm. SissiPassit, yksittäiset tunnit ja 10-kortit). Alennus on voimassa sekä tapahtumissa että verkkokaupassa.
  • Alennus ei koske lahjakortteja, ulkomaanmatkoja eikä erikseen ilmoitettavia erikoistapahtumia.


Voit noutaa Klubikortin Turun/Porin myymälästä tai tapahtumasta. Halutessasi lähetämme kortin kirjepostilla suoraan kotiin! Klubietujen etukoodit lähetetään Klubilaisille sähköpostilla, tarkkaile siis postiasi!

Klubiedut saat hyödynnettyä näyttämällä voimassaolevaa klubikorttia kassalla tai käyttämällä verkkokaupassa etukoodia.

Klubin jäsenyyden voimassaolo

Klubin jäsenyys on voimassa kalenterivuoden kerrallaan. Edellisen vuoden jäsenyys on voimassa seuraavan vuoden tammikuun loppuun asti (esim. vuoden 2022 jäsenyys voimassa 01/2023 asti).

Lähetämme seuraavan vuoden jäsenmaksusta automaattisesti laskun kuluvan vuoden loppupuolella. Maksettuasi laskun jäsenyytesi jatkuu kalenterivuodella. Uuden tarran voit noutaa Tanssipuodin Turun tai Porin myymälästä tai tapahtumasta.

 

Lisätietoja
Special Price 10,00 €
Close