Tanssin Virtaa 22.-24.5.2020 | Leppävirta

Alkaen 120,00 €

Varastossa
SKU
001559

Tanssileiri Savon sydämessä!

Sport & spa Hotel Vesileppiksessä yhdistät kätevästi lavatanssin ja kylpylä-/aktiiviloman!

Tutustu leiriohjelmaan ja opettajiin tarkemmin täällä.

Grouped product items
Tuotteen nimi Hinta Kpl
TVL 22.-24.5. | Sissipassi
120,00 €

OSTA VERKKOKAUPASTA JA SÄÄSTÄ!

Huomaathan että verkkokaupasta saat kurssi- ja leiripassit aina edullisimmin. Verkkokaupasta ostettuja leiripasseja emme postita kotiin. Saat passisi tapahtuman infosta toimitusvahvistusta / kuittia näyttämällä.

TANSSILEIRI

Tanssin Virtaa -tanssileiri Leppävirralla yhdistää kätevästi lavatanssin ja kylpylä-/aktiiviloman! Tanssi päivät ja yöt ja nauti kylpyläpalveluista huikeassa Sport & Spa Hotel Vesileppiksessä.

OHJELMA

Ohjelmassa lavatanssien perusteita niille, jotka eivät ole tanssineet aiemmin ja ja haluavat oppia uuden hauskan harrastuksen. Tarjoamme samanaikaisesti myös keskitason tunteja niille, jotka jo hallitsevat peruskuviot ja kaipaavat lisää haastetta tanssiinsa. Tutustu leiriohjelmaan ja opettajiin tarkemmin täällä.

OSALLISTUMINEN

Voit tulla tanssikursseille yksin tai parin kanssa, kun sinulle sopii! Päätä itse milloin tulet ja kuinka kauan kanssamme tanssit; yksi jakso tai vaikka koko viikonloppu! Voit osallistua pelkästään tanssikursseille.

MAJOITUS

Toimi ripeästi, sillä tanssikurssilaisille varattuja edullisia majoituspaketteja on rajoitettu määrä. Majoituksen Vesileppiksessä voit ostaa suoraan hotellin sivuilta.

OSOITE

Sport & Spa Hotel Vesileppis
Vokkolantie 1
79100 Leppävirta
www.vesileppis.fi

Write Your Own Review
Mitä pidit tästä tuotteesta?Tanssin Virtaa 22.-24.5.2020 | Leppävirta

Arviosi


Close