Tanssikurssit

Tervetuloa tanssikurssit.fi -tapahtumiin! Lavatanssin huumaa, iloisia ammattiopettajia, uusia tanssikavereita, tanssitaitoa ja ainutlaatuista tunnelmaa.

Tanssiminen on hauskaa! Aloita jo tänään! Verkkokaupasta voit ostaa tanssipasseja tanssikursseille ja -leireille. Saat tanssipassit aina edulliseen ennakkotilaajan hintaan. Verkkokauppa toimii myös tapahtuman aikana, joten halutessasi voit ostaa passisi paikanpäällä.

Huomaathan, että verkkokaupassa voi maksaa verkkopankeilla tai yleisimmillä luottokorteilla. Katso verkkokaupan maksutavat tästä

Jos haluat käyttää maksuvälineenä erilaisia Liikunta- tai kulttuuriseteleitä, Virikeseteleitä tai muuta vastaavaa liikuntaetua, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla info@tanssipuoti.fi ja sopia ostosta!  

Voit tutustua yleisimpiin tanssikursseja koskeviin kysymyksiin ja vastauksiin tästä.

Ohje kurssituotteiden ostajille:

Tilattuasi tanssikurssituotteita, saat tilausvahvistuksen ostamastasi tanssikurssista tai majoituksesta sähköpostiin. Tullessasi tapahtumaan, ota mukaasi tilausvahvistus tai ainakin tilausnumero. Saat ostamasi kurssituotteen tai majoituksen kyseisen tapahtuman kurssi-infosta nimeäsi vastaan. Kurssituotteita ei postiteta kotiin, saat kurssipassin tapahtuman infosta.

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

2 tuotetta

View as Ruudukko Luettelo
Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

2 tuotetta

View as Ruudukko Luettelo
Close