Tanssijan oma kauppa | Nopeat toimitusajat

Aina ilmainen vaihto ja palautus

Supadance 1012 vakiotanssikenkä

Lisää kuvia

Supadance 1012 vakiotanssikenkä
109,00 €

Supadancen naisten vakiokenkä


Materiaali: satiini
Pohja: haljasnahka
Väri: flesh (ihonvärinen)
Korko: 2,5 tuumaa (6,35 cm)
Koot: UK 2-8


Supadancen tanssikengissä yhdistyy tukeva lesti sekä pehmeä ja taipuisa pohja. Yksi suosituimmista kilpatanssikengistä!


Tanssikengässä olevan pikalukon avulla remmi on helppo laittaa kiinni ja kenkä pysyy tukevasti jalassa vauhdikkaammassakin tanssissa.


Kokoa valitessa kannattaa huomioida, että tanssikengän tulee olla napakka - tanssikenkä venyy aina käytössä. Voit tarkistaa oman kokosi kokotaulukosta.


Pidentääksesi tanssikengän ikää, suosittelemme ostamaan korkosuojat ja kenkäharjan.

* pakollinen

Lisätietoa

Kuvaus

Haljasnahkapohja on keskiliukas suosittu pohjamateriaali tanssikengissä. Suosittelemme huoltamaan pohjaa teräsharjan avulla. Teräsharjan tarkoituksena on harjata huokoisesta haljasnahkapohjasta roskat ja pölyt pois sekä ”harjata nahka auki”, jolloin pohjassa säilyy kitka eikä siitä tule liukas. Vältä haljasnahkapohjien kanssa märkää.

Kun haluan pidentää tanssikengän ikää, suosittelemme korkosuojia. Ne on tarkoitettu nimensä mukaisesti suojaaman kengän korkoa kulumiselta.

Jos oma kokosi on päässyt loppumaan verkkokaupasta, voit tilata sen jälkitoimituksena Tanssipuodin myymälästä. Tällöin tilaamme haluamasi tuotteen suoraan valmistajalta. Kysy lisätietoa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@tanssipuoti.fi tai soita numeroon 050 538 9097.

Arvostelut

Vilkaise myös näitä