Seinäjoen Tangomarkkinat -tanssileiri 8.-11.7.2020

Alkaen 185,00 €

Varastossa
SKU
001559-1

Tanssikursseja aloittelijoista pidempään tanssineille Seinäjoen Tangomarkkinoiden rennossa markkinafiiliksessä.

Vastaa Satumaan kutsuun yksin tai kaverin kanssa.

Tutustu leiriohjelmaan ja opettajiin tarkemmin täällä.

Grouped product items
Tuotteen nimi Hinta Kpl
STM20 | Kaikki tunnit
185,00 €

OSTA VERKKOKAUPASTA JA SÄÄSTÄ!

Huomaathan että verkkokaupasta saat kurssi- ja leiripassit aina edullisimmin. Verkkokaupasta ostettuja leiripasseja emme postita kotiin. Saat passisi tapahtuman infosta toimitusvahvistusta / kuittia näyttämällä.

TANSSILEIRI

Seinäjoen Tangomarkkinat -tanssileiri aivan Seinäjoen keskustassa tarjoilee neljän päivän ajan huikeita elämyksiä niin tanssikursseilla kuin tangomarkkinoiden sykkeessä. Tule nauttimaan tanssinhuumasta ympäsi vuorokauden. Tanssi päivät kursseilla opettellen uutta tai syventäen jo olemassa olevia taitojasi. Iltaisin voit tanssia Tangokadulla, Paviljongissa tai Tanssitalolla nauttien lukuisten eri artistien loisteliaista esityksistä unohtamatta tuoreita Tangokuninkaallisia.

OHJELMA

Tanssileirin ohjelmassa on lavatanssien perusteita niille, jotka eivät ole tanssineet aiemmin ja ja haluavat oppia uuden hauskan harrastuksen. Samanaikaisesti on tarjolla myös keskitason tunteja niille, jotka jo hallitsevat opetettavan lajin peruskuviot ja kaipaavat lisää haastetta tanssiinsa. Tutustu leiriohjelmaan ja opettajiin tarkemmin täällä.

OSALLISTUMINEN

Voit tulla tanssikursseille yksin tai parin kanssa, kun sinulle sopii! Päätä itse milloin tulet ja kuinka kauan kanssamme tanssit; yksi jakso, päivä tai vaikka koko tanssileiri! Voit osallistua pelkästään tanssikursseille.

MAJOITUS

Lattiamajoitus Seinäjoen Lukiolla. Lattiamajoituksen sijainti on LOISTAVA! Lukio sijaitsee aivan Tanssitaloa vastapäätä ja kivenheiton (500m) päässä Tangokadusta ja Areenasta!

OSOITTEET

Tanssitalo eli Seinäjoen Urheilutalo
Kirkkokatu 15
60100 SEINÄJOKI

Seinäjoen lukio (kurssit ja lattiamajoitus)
Kirkkokatu 16
60100 SEINÄJOKI

Write Your Own Review
Mitä pidit tästä tuotteesta?Seinäjoen Tangomarkkinat -tanssileiri 8.-11.7.2020

Arviosi


Close