Seinäjoen Tangomarkkinat -tanssileiri 7.-9.7.2022 | Lattiamajoitus

Varastossa
SKU
001903

Lattiamajoitus Seinäjoen Lukiolla. Lattiamajoitus sijaitsee n. 2,5 km päässä Tanssikoulu Wimmalta ja aivan kivenheiton päässä Tangokadusta ja Areenasta!

Osta yksi yö tai vaikka koko tapahtuman majoitus kolme yötä!

Seinäjoen Tangomarkkinoiden tanssileirin lisätiedot ja kattavamman infopaketin majoituksesta löydät TÄÄLTÄ!

Grouped product items
Tuotteen nimi Hinta Kpl
STM 7.-10.7.22 | Lattiamajoitus (koko leiri to-su)
55,00 €
STM 7.-10.7.22 | Lattiamajoitus (yksi yö)
20,00 €

OSTA HELPOSTI VERKKOKAUPASTA!

Verkkokaupasta ostettuja lattiamajoituspasseja emme postita kotiin. Saat passisi tapahtuman infosta tilausvahvistusta / kuittia näyttämällä. Muista käydä lattiamajoitusinfon kautta tullessasi tapahtumaan, saat sieltä majoitukseen liittyvät laput sekä opastuksen majoitusluokkasi suunnasta.

TANSSILEIRI

Kahden vuoden tauon jälkeen Seinäjoen Tangomarkkinoiden tanssileiri tulee suurempana kuin koskaan! Leiri järjestetään tänä vuonna Tanssikoulu Wimman upeissa tiloissa, noin 2,5 km päässä lattiamajoituksesta! Tanssileirille voit osallistua oman aikataulusi mukaisesti, pari tanssijaksoa, koko leiri tai jotain siltä väliltä.

OHJELMA

Ohjelmassa lavatanssien perusteita niille, jotka eivät ole tanssineet aiemmin ja haluavat oppia uuden hauskan harrastuksen. Keskitason tanssikursseilla pääset syventämään aiemmin opittuja taitoja. Haastavilla tasoilla pääset hiomaan tanssitekniikkasi huippuopettajien johdolla viimeiseen tikkiin.

MAJOITUS

Lattiamajoituksessa on mukava tunnelma ja lattialta löydät kaikenikäisiä leiriläisiä. Tervetuloa lattiamajoitukseen!

Luokkamajoitus (n. 10 hlöä / luokka), suihkut & pukuhuoneet, sovellettu keittiö: (jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin).

Omia luokkia naisille ja miehille, allergialuokka ja yhteisluokkia! Ota mukaan patja & petivaatteet, astiat ja reipas seikkailumieli. Ilmapatjojen alle kannattaa varata mukaan lakana, näin vältytään ilmapatjojen ikävältä natinalta lattiaa vasten ja kaikki ovat iloisempia!

HUOMIOI TILA JA MUUT MAJOITTUJAT! Yhden henkilön patjan maksimileveys on 80cm! Herkkäunisille suosittelemme lisävarusteeksi myös korvatulppia ja mahdollisesti myös silmälappuja. Kaikissa luokissa on hiljaisuus klo 23.

Lattiamajoituskoulun ulko-ovi on lukittu ilta- ja yöaikaan. Päivystäjä päästää majoittujat sisälle, varaudu todistamaan majoitusoikeutesi.

OSOITE

Seinäjoen Lukio
Kirkkokatu 16
60100 Seinäjoki

Write Your Own Review
Mitä pidit tästä tuotteesta?Seinäjoen Tangomarkkinat -tanssileiri 7.-9.7.2022 | Lattiamajoitus

Arviosi


Close