Tanssikengät, -vaatteet ja -tarvikkeet tanssiin kuin tanssiin!

Tanssijan oma kauppa!

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä

Suomen TanssiPuoti / Suomen Media & Action Oy
Y-tunnus: 2361140-2

Osoite: Kärsämäentie 47, 20360 Turku

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Niina Huhtala
+358 50 917 5366
niina.huhtala@tanssikurssit.fi

Rekisterin nimi

Suomen Tanssipuodin / Suomen Media & Action Oy:n verkkokaupan asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on rekisteröitynyt Suomen Tanssipuodin / Suomen Media & Action Oy:n asiakkaaksi tai ostanut Suomen TanssiPuodilta / Suomen Media & Action Oy:lta tuotteita.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Suomen Tanssipuodin / Suomen Media & Action Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Tietoja voidaan käyttää Suomen Tanssipuodin / Suomen Media & Action Oy:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Suomen Tanssipuodin / Suomen Media & Action Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

Suomen Tanssipuodilla / Suomen Media & Action Oy:lla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Suomen Tanssipuodin / Suomen Media & Action Oy:n asiakaspalveluun, sähköpostitse info@tanssipuoti.fi, tiedotus@tanssikurssit.fi, tai rekisterinhoitajalle.

Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Mahdollinen yrityksen nimi ja y-tunnus
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista

Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta Suomen Tanssipuodin / Suomen Media & Action Oy:n ulkopuolelle.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

Rekisterin suojaus

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille.