Pohjanmaan Tanssileiri 9.-11.6.2023, Lappajärvi

Varastossa
SKU
001968

Opi tanssimaan hauskassa seurassa Pohjanmaan Tanssileirillä! Leiri sopii tanssiharrastusta aloitteleville sekä pitempään tanssineille!

Huikeassa opekaartissa Sari & Jari Aaltonen, Kati Koivisto sekä Jussi Kaksonen!

Tutustu lisätietoihin tanssikurssit.fi sivuilla!

Grouped product items
Tuotteen nimi Hinta Kpl
PoLe 9.-11.6.2023 Sissipassi
Erikoishinta 110,00 € Normaali hinta 120,00 €
PoLe PE 9.6.2023
Erikoishinta 28,00 € Normaali hinta 30,00 €
PoLe LA 10.6.2023
Erikoishinta 55,00 € Normaali hinta 60,00 €
PoLe SU 11.6.2023
Erikoishinta 45,00 € Normaali hinta 50,00 €

OSTA VERKKOKAUPASTA JA SÄÄSTÄ!

Huomaathan että verkkokaupasta saat kurssi- ja leiripassit aina edullisimmin. Verkkokaupasta ostettuja leiripasseja emme postita kotiin. Saat passisi tapahtuman infosta toimitusvahvistusta / kuittia näyttämällä.

TANSSILEIRI

Huippuhieno tanssikesän aloitus tuo uudet ja vanhat tanssiystävät lakeuksille! Tervetuloa kaikentasoiset tanssijat ympäri Suomenmaan! Tanssi päivät ja yöt ja nauti kylpyläpalveluista huikeassa Hotelli Kivitipussa.

OHJELMA

Tanssileirin ohjelmasta löytyy tunteja aivan vasta-alkajille sekä pitempään tanssineille. Leirin opetuksesta vastaa Sari & Jari Aaltonen, Kati Koivisto sekä Jussi Kaksonen! Perjantaina lämminhenkiset leiritanssit Hotelli Kivitipussa ja lauantaina tanssitaan upealla Halkosaaren tanssilavalla. Siellä meitä tanssittavat FBI Beat ja J.A.L.O. eli Jussi Antero Lammela orkesteri. 

OSALLISTUMINEN

Osallistuminen on helppoa! Voit tulla tanssikursseille yksin tai parin kanssa, kun sinulle sopii! Päätä itse milloin tulet ja kuinka kauan kanssamme tanssit; yksi jakso tai vaikka koko viikonloppu!

HALUATKO MAKSAA SMARTUM, EDENRED, EPASSI, TYKY tai muulla vastaavalla liikunta/kulttuuriedulla?

Ota yhteyttä viimeistään 4 vrk ennen tapahtuman alkua sähköpostilla [email protected] ja sovi leiripassin tai kymppikortin ostosta etuhintaan!

MAJOITUS

Upea hotelli tuo pienen palan luksusta tanssileirielämään tasokkaan hotellimajoituksen muodossa. Varaa majoitus suoraan hotellista!

OSOITE
Hotelli Kivitippu
Nykäläntie 137
62600 Lappajärvi
www.kivitippu.fi

Close