Pohjanmaan Tanssileiri 10.-12.6.2022, Lappajärvi

Varastossa
SKU
001887

Opi tanssimaan hauskassa seurassa! Pohjanmaan Tanssileirin huippuopetuksesta vastaa Jussi Kaksonen, Kati Koivisto sekä Sari & Jari Aaltonen!

Leiri sopii aloittelijoille sekä pitempään tanssineille! 

Leirillä tanssitaan upealla Halkosaaren tanssilavalla sekä Hotelli Kivitipussa.

Hotelli Kivitippu tarjoilee tanssileiriläisille tyylikästä majoitusta, hyvää ruokaa ja huikeita iltamenoja kauniin kraaterijärven rannalla.

Lue lisää tanssileiristä!

Grouped product items
Tuotteen nimi Hinta Kpl
PoLe 2022 | Sissipassi
Erikoishinta 110,00 € Normaali hinta 120,00 €
PoLe 2022 | PE 10.6.
Erikoishinta 28,00 € Normaali hinta 30,00 €
PoLe 2022 | LA 11.6.
Erikoishinta 55,00 € Normaali hinta 60,00 €
PoLe 2022 | SU 12.6.
Erikoishinta 45,00 € Normaali hinta 50,00 €

OSTA VERKKOKAUPASTA JA SÄÄSTÄ!

Huomaathan että verkkokaupasta saat kurssi- ja leiripassit aina edullisimmin. Verkkokaupasta ostettuja leiripasseja emme postita kotiin. Saat passisi tapahtuman infosta toimitusvahvistusta / kuittia näyttämällä.

TANSSILEIRI

Huippuhieno tanssikesän aloitus tuo uudet ja vanhat tanssiystävät lakeuksille! Tervetuloa kaikentasoiset tanssijat ympäri Suomenmaan! Tanssi päivät ja yöt ja nauti kylpyläpalveluista huikeassa Hotelli Kivitipussa.

OHJELMA

Ohjelmassa lavatanssien perusteita niille, jotka eivät ole tanssineet aiemmin ja ja haluavat oppia uuden hauskan harrastuksen. Tarjoamme samanaikaisesti myös keskitason tunteja niille, jotka jo hallitsevat peruskuviot ja kaipaavat lisää haastetta tanssiinsa. Tutustu leiriohjelmaan ja opettajiin tarkemmin täällä.

OSALLISTUMINEN

Osallistuminen on helppoa! Voit tulla tanssikursseille yksin tai parin kanssa, kun sinulle sopii! Päätä itse milloin tulet ja kuinka kauan kanssamme tanssit; yksi jakso tai vaikka koko viikonloppu!

MAJOITUS

Upea hotelli tuo pienen palan luksusta tanssileirielämään tasokkaan hotellimajoituksen muodossa. Varaa oma huoneesi pian, sillä hotelli täyttyy nopeasti. Tanssikurssilaisille varattuja edullisia majoituspaketteja on rajoitettu määrä. Paketit sisältävät majoituksen lisäksi myös leirin tanssikurssit, aamiaisen sekä sauna- ja allasosaston, sekä kuntosalin käytön. Varaa majoitus suoraan hotellista!

OSOITE
Hotelli Kivitippu
Nykäläntie 137
62600 Lappajärvi
www.kivitippu.fi

Write Your Own Review
Mitä pidit tästä tuotteesta?Pohjanmaan Tanssileiri 10.-12.6.2022, Lappajärvi

Arviosi


Close