Osto- ja toimitusehdot

Suomen Tanssipuoti Oy:n verkkokaupan asiakas sitoutuu noudattamaan seuraavia ehtoja:

1. YLEISTÄ TIETOA

Voit ostaa tanssikenkiä ja muita tuotteita verkkokaupastamme milloin haluat ja saat ne lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen tai kotiin toimitettuna.

Tanssipuodin tuotteet (tanssikengät, -vaatteet ja -tarvikkeet) lähetetään 1-2 arkipäivän kuluessa. Jos tuote on tilapäisesti loppunut varastosta, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja tilaamme tuotteen sinulle suoraan valmistajalta.

Jos valitset ilmaisen "Nouto Turku" tai "Nouto Pori" -toimitustavan, saat tekstiviestitse ilmoituksen kun tilauksesi on noudettavissa valitsemastasi myymälästä. 

Verkkokauppamme kautta on hankittavissa tanssileirien leiri- ja päiväpasseja sekä isompien leirien yhteydessä lattiamajoituspaikkoja. Lyhyemmät kurssijaksot ostetaan kurssipaikalta. 

Verkkokaupasta ostettuja leiripasseja ei postiteta kotiin, saat passisi tapahtuman infosta tilausvahvistusta / kuittia näyttämällä.

Leirin tuotteet tulevat myyntiin viimeistään noin kuukausi ennen tapahtumaa. Emme lähetä erillistä tiedotetta kurssia koskien, vaan kunkin leirin tiedot päivitetään www.tanssikurssit.fi -sivuille. Tallenna kurssia koskeva info itsellesi.

2. TANSSIKENKIEN, -VAATTEIDEN JA TARVIKKEIDEN VAIHTO-/PERUUTUSEHDOT

2.1. Tanssikengillä, -vaatteilla ja -tarvikkeilla on ilmainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto/palautus on oikeutettu vain, jos tuote on ehjä eikä siinä ole minkäänlaisia käytönjälkiä. Ei koske tanssiliikuntaa, poistotuotteita tai sukkahousuja.

2.2. Tuote on palautettava alkuperäisessä pakkauksessaan ja myös pakkauksen on oltava alkuperäisessä kunnossa. Mikäli palautettu pakkaus on vioittunut, voimme periä 10€:n korvauksen asiakkaalta pakkauksen uusimisesta.

2.3. Mittatilaus- ja erikoistilaustuotteilla, jotka eivät kuulu normaaliin valikoimaamme, ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Palautusoikeuden piiriin eivät kuulu myöskään sukkahousut, cd-levyt, kirjat ja kalenterit.

2.4. Matkahuollon kautta lähetetyt palautukset ovat asiakkaalle maksuttomia (palautustunnus 9522805). Palautuksen voi toimittaa myös suoraan Turun tai Porin myymälään. Emme vastaanota muilla tavoin lähetettyjä palautuksia.

2.5. Noutamatta jätetty lähetys, joka palautuu meille ei ole peruutus. Näissä tapauksissa pidätämme toimitus- ja käsittelykuluja 15€.

3. TANSSIKURSSIEN PERUUTUSEHDOT

3.1. Tanssikurssien ilmoittautuminen ja kurssimaksun maksaminen ovat sitovia. Ilmoittautumisen voi peruuttaa, mutta maksuja emme palauta (Kuluttajansuojalaki peruuttamisoikeudesta 6. luku 16§). Maksun palauttaminen on mahdollista ainoastaan kohdassa 3.4 mainituissa tapauksissa.

3.2. Mikäli asiakas haluaa vaihtaa kurssia, ilmoittautumisen voi vaihtaa toiselle samanhintaiselle tai saman kestoiselle kurssille, tai siirtää toiselle henkilölle. Muutos tulee tehdä ennen tapahtuman alkua. Ota yhteyttä info@tanssikurssit.fi.

3.3. Suomen Tanssipuoti Oy:lla on oikeus peruuttaa tapahtuma pakottavasta syystä esimerkiksi opettajan sairastuessa. Tässä tapauksessa ennakkomaksut palautetaan täysimääräisesti.

3.4. Kurssimaksun palauttaminen

Kurssimaksu voidaan palauttaa sairastapauksessa, lääkärintodistuksessa merkityltä ajanjaksolta. Suomen Tanssipuoti Oy:lla on oikeus pidättää palautettavasta maksusta 10€ toimisto- ja käsittelykuluja. Ota yhteyttä info@tanssikurssit.fi.

Lääkärintodistus, tuotteet ja yhteystiedot tulee toimittaa Suomen Tanssipuoti Oy:n toimistoon: Kärsämäentie 47, 20360 Turku.

Mikäli kurssi joudutaan perumaan Suomen Tanssipuoti Oy:n toimesta, palautamme saadun kurssimaksun kokonaisuudessaan maksajan tilille. Asiasta tiedotetaan ilmoittautuneelle henkilökohtaisesti.

4. KORVAUSVELVOLLISUUS

4.1. Tanssikurssit.fi / Suomen Tanssipuoti Oy ei ole vakuuttanut asiakkaitaan. Suosittelemme kaikille vapaa-ajan vakuutusta.

4.2. Tanssikurssit.fi / Suomen Tanssipuoti Oy ei vastaa asiakkaan turhasta tapahtumaan tulosta, mikäli paikkaansa pitäviä yhteystietoja ei ole annettu Suomen Tanssipuoti Oy:n tietoon tilausta tehtäessä ja tapahtuma perutaan.

4.3. Tanssikurssit.fi / Suomen Tanssipuoti Oy ei vastaa mahdollisen peruutuksen aiheuttamista seuraamuksista.

4.4. Tanssikurssit.fi / Suomen Tanssipuoti Oy ei vastaa tapahtumapaikalle jätetyistä tai kadonneista tavaroista. Löytötavaroita säilytetään Suomen Tanssipuoti Oy:n toimitiloissa Turussa 1kk, jonka jälkeen ne toimitetaan kierrätykseen.

4.5. Suomen Tanssipuoti Oy ei vastaa sellaisista toimitusten myöhästymisistä, jotka johtuvat ulkoisista syistä, kuten esimerkiksi toimittajan jakeluongelmista tai valmistajan viivästyneestä toimituksesta.

4.6. Suomen Tanssipuoti Oy ei korvaa vanhaksi menneitä ja/tai käyttämättä jääneitä lahjakortteja.

5. KUVIEN JA MATERIAALIEN KÄYTTÖ JA KOPIOINTI

Suomen Tanssipuoti Oy:lla on oikeus käyttää tapahtumissa otettuja kuvia ja videoita markkinointitarkoituksiin. Tanssikurssit.fi / Suomen Tanssipuoti Oy:n kotisivujen ja verkkokaupan tekstien ja kuvien kopiointi on kiellettyä. Uudelleenlevitykseen tulee olla lupa.

6. MAKSUT VISA, VISA ELECTRON TAI MASTERCARD-KORTEILLA

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Suomen Tanssipuoti Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Maksupalveluun liittyvistä reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Katso toimitusehtojen kieliversiot »


Checkout Finland Oy
y-tunnus: 2196606-6
Varastokatu 3 A, 4 krs. 33100 Tampere
asiakaspalvelu@checkout.fi
0800 552 010 (0,00 €/min+pvm)
(ma–pe klo 8–⁠21 ja la–su klo 8–16. Arkipyhät suljettu).

7. VERKKOPANKIT

Paytrail maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Paytrail Oyj:n (y-tunnus: 2122839-7) ylläpitämä palvelu. Nämä toimintaperiaatteet, säännöt ja tilausehdot ovat voimassa toistaiseksi. Suomen Tanssipuoti Oy pidättää oikeudet tietojen muokkaamiseen.

8. WALLEY LASKU

Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tuotteet itsellesi ennen maksamista sekä 45 päivää korotonta maksuaikaa ostoksillesi. Kun valitset laskulla tai osamaksulla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla täyttänyt 18 vuotta tilauksen yhteydessä. Luottotietojen tarkastus tehdään tilauksen yhteydessä.

Walley lasku lähetetään asiakkaan sähköpostiin aina tilausta seuraavana pankkipäivänä. Voit myös tarkastella avoimia laskuja kirjautumalla walley.fi. Ensimmäiseen laskuun lisätään laskutuslisä 3,80€ jonka jälkeen osamaksettaessa kuukausimaksu on 2,95€ + korko 19,2%.

Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Jotta voit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Walley:n kanssa. Katso osoitteesta (walley.fi) miten allekirjoitus tehdään.

Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Saat täydelliset ehdot Walley Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

8.1. Maksun palautus
Mikäli palautat tilaamasi tuotteen, rekisteröimme palautuksen sen saavuttua meille. Ilmoitamme Walley:lle tuotteen palautuksesta ja tulet saamaan sen jälkeen uuden laskun.

Päivitetty viimeksi 31.8.2022

Suomen Tanssipuoti Oy

Close